Skip to main content

Servicii TOP PROFIL

De peste 12 ani, Top Profil oferă servicii calitative de montare acoperișuri în Moldova!

Zilnic încercăm să depășim așteptările clienților noștri oferind consultanță și suport gratuit la fiecare etapă a proiectului. Ne-am setat obiectivul să contribuim la creșterea calității serviciilor de montare a acoperișurilor pe piața din Moldova. Astfel investim constant în instruire și punem în aplicare tehnici inovatoare de instalare acoperișurilor în cei mai restrânși termeni.

Dacă ai nevoie de un acoperiș pentru o clădire rezidențială sau una comercială, vrei un acoperiș nou sau să-l renovezi pe cel actual, lasă această sarcină pe seama noastră, Tu alege doar culoarea țiglei Veneția!

12
pe piața Moldovei
350
produse în asortiment
10
membri in echipă

Organizarea procesului de lucru

Vezi etapele de lucru cu TOP PROFIL
Luăm toate măsurile necesare

Meșterii noștri vin la tine acasă pentru a lua măsurile acoperișului. Astfel vei fi sigur că toate măsurile sunt corecte și vei achiziționa țigla atât cât ai nevoie.

Elaborăm oferta personalizată

Fiecare acoperiș e unic, la fel sunt și ofertele noastre. Stabilim un preț final după ce analizăm toate detaliile și accesoriile necesare pentru un acoperiș durabil de care să se bucure și nepoții.

Livrăm țigla direct acasă

Aducem țigla direct la tine acasă, oriunde în Moldovei. Îți asigurăm livrarea în siguranță și doar timp de o oră de la semnarea contractului de cumpărare.

Montăm profesionist

Datorită caracteristicilor unice ale țiglei modulare Veneția, precum găurile prefabricate pentru șuruburi și colțurile speciale, procesul de montare a țiglei durează doar 3 – 4 zile.

La final lăsăm locul de muncă curat

Lăsăm curat lună curtea și teritoriul adiacent. Astfel te vei bucura de acoperișul proaspăt instalat și nu te va sustrage nimic de la momentul tău de liniște.

Oferim garanție pentru lucrări și materiale

Suntem reprezentați oficiali BUDMAT în Moldova, ce ne permite să oferim garanție conf. contractelor europene la toată gama de produse și servicii.

“Am rămas mulțumită de calitatea materialelor și profesionalismul angajaților, mai ales al domnul Pavel Nazari.Recomand cu încredere!”

Sanda ScarlatUngheni

“Recomand, fiind că Top Profil într-adevăr au cele mai bune materiale și livrare rapidă cu maxima atenție și oameni respectuoși și bravi.”

Arnautu MihailChișinău

“Materiale de calitate înaltă. Echipa de montatori la fel foarte bravi, operativi și adevărați profesioniști. Am avut o colaborare frumoasă.”

Croitor AlaOrhei

Dorești o consultare sau mai multe detalii?

Solicitați o ofertă!