Skip to main content

Panou de acoperiș

Soluția Ideală pentru Modernitate și Istorie, cu Durabilitate și Costuri Optimizate

Solicită ofertă

Tipuri de Panouri Iron Click

Durabilitate și estetică pentru acoperișuri moderne și istorice

Стандарт

Un design simplu, ideal pentru case tradiționale și clădiri moderne. Alegerea corectă a culorilor panourilor va accentua caracterul distinct al clădirii.

Трапеции

Designul unic al îmbinărilor noastre și nervurile trapezoidale asimetrice rigidizează panoul, conferindu-i un caracter distinct față de plăcile tradiționale.

Высокие микроволны

Microundele reprezintă o profilare longitudinală delicată, cu valori foarte mici, care rigidizează suplimentar tabla. Acest tratament face ca lumina reflectată de panouri să fie difuză, conferindu-le un aspect unic.

Низкие микроволны

Nervurile longitudinale în formă de triunghiuri refractează subtil lumina, garantând astfel un aspect nobil al acoperișului. În plus, acestea rigidizează panoul și îi accentuează caracterul solid și puternic.

Двойной профили

Гладкое исполнение

Двойной профили

Дополнительная накатка (рифление)

Panoul IRON Click, cunoscut, iubit și des achiziționat pentru acoperișurile faltuite, a dobândit un nou aspect. Iată-l – modelul mult așteptat care sparge netezimea panoului. Iată-l – profilul dublu! IRON Click este acum disponibil într-o versiune extinsă. Embosarea longitudinală dublă în formă trapezoidală nu este doar un efect vizual, ci, în primul rând, întărește și îmbunătățește foaia – conferindu-i rigiditate și protejând-o de efectele negative ale tensiunii care apar în timpul montajului.

Versiunea standard, Micro-ondulația joasă și Profilul dublu – pot fi realizate din tablă de oțel cu riflare suplimentară. Riflarea oferă suprafeței foii de oțel un aspect unic și dispersează lumina reflectată de pe panou, oferind acoperișului un caracter inconfundabil.

Descrierea panourilor Iron Click

Acesta este un produs nou, îmbunătățit din punct de vedere tehnologic și al calității, oferind mai multe posibilități și diversitate vizuală. Progresul, experiența și noile tehnologii ne-au permis să ridicăm standardele de calitate și să atingem un nou nivel. Produsele noastre se caracterizează prin precizie în execuție, estetică și un efect vizual inconfundabil. Calitate nouă, posibilități noi și și mai multe opțiuni!

De ce sunt produsele noastre excepționale?

  • Special pentru linia de panouri faltuite IRON am dezvoltat o nouă încuietoare întărită, care asigură îmbinări longitudinale mai precise și mai rezistente. Profilarea inovatoare a încuietorii face ca marginea superioară a încuietorii să fie ascunsă, ceea ce îmbunătățește semnificativ proprietățile estetice ale acoperișului.
  • Pe marginea longitudinală de pe partea încuietorii, la îmbinarea verticală a panourilor – de-a lungul găurilor de montaj sunt prevăzute nervuri longitudinale ondulate speciale sub capul șurubului, oferind o compensare perfectă a dilatării termice liniare a panourilor.
  • Partea inferioară a îmbinării superioare a panoului are o margine specială, a cărei margine este formată astfel încât încuietoarea să obțină o fixare mai rigidă și să creeze o îmbinare mai etanșă. Aceasta este o altă soluție tehnică care îmbunătățește fiabilitatea și aspectul acoperișului.
  • Gama largă de profiluri, acoperiri și culori oferă constructorului confort în alegerea acoperișului, potrivit caracterului clădirii.
  • Colecția de panouri faltuite IRON, în combinație cu coama GTR, profilurile de start și de ventilație, asigură siguranță, confort și un stil inconfundabil.
  • Pentru noile soluții tehnice dezvoltate au fost depuse cereri de brevet, ceea ce atestă caracterul exclusiv al produselor, care sunt primele pe piață, atât de avansate din punct de vedere tehnic.
tabla faltuita, dublu falt, acoperis faltuit, acoperis falt, tabla prefaltuita, двойной фальц, фальцевая кровля, фальц, фальцевая крыша, iron click, click falț, falțuit, tablă fălțuită, клик фальц, фальцевая кровля, фальц, фальцевая, фальцевая крыша

De ce să alegi panouri Iron Click

Garanție prin contract – 30 de ani
100% aceeași culoare și peste 6 ani
Deșeuri minime de 2-5% după instalare
Oțel german de calitate supremă
Panourile rămase pot fi returnată iar noi îți întoarcem banii
Caracteristici unice patentate de producător
Cantitate generoasă de zinc: 275g/m2
Vopsea poliuretanică de calitate înaltă
Elemente decorative exclusive

Galerie foto – Panouri Iron Click

Ai nevoie de o ofertă personalizată?

Solicită oferta

Telefoane de contact:

Oficiu: +373 22 429 060
+373 790 800 30Maxim Fedoreac
+373 790 800 53Vasile Jeleznii
+373 790 800 23Alexei Gaivas
+373 790 800 46Alexandru Kovtun
+373 790 800 21 – Vasile Cracan
*Disponibil și pe

Reprezentant zona nord:
+373 78 500 881Ion Vizitiu

Adresă: Chișinău, str. Varnița 2
Lîngă moara decorativă | Vezi pe hartă
Grafic de lucru
Luni – Vineri: 08:00 – 17:30 | Sâmbătă: 08:00 – 13:00

Doar completează formularul și beneficiezi de o ofertă gratuită pentru acoperișul casei tale!