Skip to main content

Politica de Confidențialitate

La TOP Profil, respectăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale. Această politică descrie modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm datele dvs. personale atunci când utilizați serviciile noastre.

Informațiile Colectate

Colectăm informații personale de la dvs. atunci când interacționați cu noi, inclusiv atunci când vizitați site-ul nostru web, faceți o comandă sau contactați echipa noastră de asistență. Informațiile pe care le putem colecta includ, dar nu se limitează la:

– Numele dvs.
– Adresa dvs. de e-mail
– Numărul de telefon
– Adresa de livrare
– Informații de plată

Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile personale colectate în principal pentru a vă furniza produsele și serviciile solicitate. Aceste informații pot fi utilizate și pentru:

– Procesarea comenzilor și plăților
– Comunicarea cu dvs. cu privire la comenzile dvs. sau la solicitările de asistență
– Personalizarea experienței dvs. de utilizare a site-ului nostru web
– Îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre
– Respectarea cerințelor legale și reglementările aplicabile

Protecția Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, folosirii sau divulgării neautorizate. Utilizăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele dvs. personale.

Partajarea Informațiilor

Nu vindem, nu comercializăm și nu transferăm în alt mod informațiile dvs. personale către terți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea produselor și serviciilor solicitate de dvs. sau în cazurile prevăzute de lege.

Accesul și Controlul Informațiilor

Aveți dreptul să solicitați accesul, corectarea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale pe care le deținem. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți sau să restricționați prelucrarea datelor dvs. personale în anumite circumstanțe.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de colectare și protejare a informațiilor. Vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate sau la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați.