Skip to main content

Despre TOP PROFIL

Acoperișurile sunt pasiunea noastră!

Top Profil reprezintă alegerea de încredere pentru acoperișuri moderne. Suntem o echipă dedicată de profesioniști pasionați, angajați în crearea unor soluții durabile și estetice. Ne străduim să stabilim relații transparente și sincere cu clienții noștri, oferind condiții clare și prețuri competitive pentru fiecare proiect.

Cu o experiență vastă în domeniu și o reputație solidă, suntem recunoscuți drept o autoritate în industrie. Clientela noastră se întoarce la noi și ne recomandă prietenilor, apreciind calitatea serviciilor noastre și angajamentul nostru față de satisfacția lor.

Ne propunem să realizăm cele mai ambițioase proiecte, folosind materiale moderne și inovatoare pentru a crea acoperișuri de excepție. Contactează-ne astăzi și lasă-ne să îți transformăm visele în realitate!

Mai bine de 12 ani în Moldova:

  • Am creat o întreagă cultură în instalarea eficientă a soluțiilor moderne pentru acoperiș și accesorii revoluționare
  • Furnizăm sisteme și soluții pentru acoperișuri concepute pentru a dura mult timp, îmbunătățind confortul și calitatea în executare
  • Am creat un proces de achiziție extrem de simplu și convenabil – ai livrare gratuită în decurs de 1 oră de la plasarea comenzii pe site
  • Punem la dispoziția clienților tehnologii avansate și materiale de la producătorii de top – Budmat
  • Top Profil SRL oferă garanție pînă la 50 de ani, împreună cu certificatul de calitate, ceea ce reprezintă o performanță pe piața locală
  • Aducem valoare pentru clienții noștri și sportim performanța clădirilor rezidențiale și comerciale.
12
pe piața Moldovei
350
produse în asortiment
10
membri in echipă

“Am rămas mulțumită de calitatea materialelor și profesionalismul angajaților, mai ales al domnul Pavel Nazari.Recomand cu încredere!”

Sanda ScarlatUngheni

“Recomand, fiind că Top Profil într-adevăr au cele mai bune materiale și livrare rapidă cu maxima atenție și oameni respectuoși și bravi.”

Arnautu MihailChișinău

“Materiale de calitate înaltă. Echipa de montatori la fel foarte bravi, operativi și adevărați profesioniști. Am avut o colaborare frumoasă.”

Croitor AlaOrhei

Ai nevoie de servicii de cea mai înaltă calitate?

Solicită oferta!