Русский
viber
Oferta săptămânii
viber
+373 79 080 030
\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

Montăm și cele mai îndrăznețe acoperișuri!

De peste 9 ani, Top Profil oferă servicii calitative de montare acoperișuri în Moldova. Zilnic încercăm să depășim așteptările clienților noștri oferind consultanță și suport gratuit la fiecare etapă a proiectului. Ne-am setat obiectivul să contribuim la creșterea calității serviciilor de montare a acoperișurilor pe piața din Moldova. Astfel investim constant în instruire și punem în aplicare tehnici inovatoare de instalare acoperișurilor în cei mai restrânși termeni. 

Dacă ai nevoie de un acoperiș pentru o clădire rezidențială sau una comercială, vrei un acoperiș nou sau să-l renovezi pe cel actual, lasă această sarcină pe seama noastră, Tu alege doar culoarea țiglei Veneția!

9 ani
pe piața Moldovei
350+
produse în asortiment
10+
membri în echipă
Comandă acum

Organizarea
procesului de lucru

Luăm toate măsurile necesare
Meșterii noștri vin la tine acasă pentru a lua măsurile acoperișului. Astfel vei fi sigur că toate măsurile sunt corecte și vei achiziționa țigla atât cât ai nevoie.
Elaborăm oferta personalizată
Fiecare acoperiș e unic, la fel sunt și ofertele noastre. Stabilim un preț final după ce analizăm toate detaliile și accesoriile necesare pentru un acoperiș durabil de care să se bucure și nepoții.
Livrăm țigla direct acasă
Aducem țigla direct la tine acasă, oriunde în Moldovei. Îți asigurăm livrarea în siguranță și doar timp de o oră de la semnarea contractului de cumpărare.
Montăm profesionist în cel mai scurt termen
Datorită caracteristicilor unice ale țiglei modulare Veneția, precum găurile prefabricate pentru șuruburi și colțurile speciale, procesul de montare a țiglei este mult mai simplu și poate dura doar 3 - 4 zile.
La final lăsăm locul de muncă curat
Lăsăm curat lună curtea și teritoriul adiacent. Astfel te vei bucura de acoperișul proaspăt instalat și nu te va sustrage nimic de la momentul tău de liniște.

Vezi cum arată un acoperiș din țiglă modulară Veneția

Clienți mulțumiți , noi fericiți 

”Recomand echipa TOP Profil! O echipă de nota 10+. Responsabili, amabili . Materiale de calitate înaltă. Echipa de montatori la fel foarte bravi, operativi și adevărați profesioniști . Am avut o colaborare frumoasă cu această echipă ! Dacă ar fi să mai avem nevoie de servicii de instalare a acoperișului la sigur ne întoarcem la TOP Profil .”
Ala Croitor atl
Ala Croitor
Orhei
”Am rămas mulțumită de calitatea materialelor și profesionalismul angajaților, mai ales al domnul Pavel Nazari.Recomand cu încredere!”
Scarlat Sanda
Ungheni
”Recomand, fiind că Top Profil într-adevăr au cele mai bune materiale și livrare rapidă cu maxima atenție și oameni respectuoși și bravi.”
Mihail Arnautu
Chișinău
”Toate la cel mai înalt nivel ! M-au sfătuit, Mi-au oferit o echipă de specialiști, mi-au livrat materialele la timp, iar după au restituit materialele, ce au rămas. În general, suntem foarte bucuroși că am ales compania dvs.Mulțumiri speciale managerului Pavel și brigăzii fraților Alexander și Evgenii Fedorischinykh. O recomandăm tuturor celor care vor să cheltuiască cu înțelepciune .”
Olga Moraru
Chișinău
”Cea mai calitativă țiglă metalică pentru cel mai sigur acoperiș.”
Mihail Goncearencu
Nisporeni
”Cei mai amabili angajați + soluționarea rapidă a oricărei probleme pentru acoperișuri.”
Iurco Vladimir
Chișinău
”Cele mai bune sfaturi și soluții în domeniul acoperișurilor.”
Artiom Mocreac
Chișinău
Tu ce acoperiș îți dorești? Vrei să-ți pregătesc o estimare gratuită a proiectului?

Cu mândrie deservim rezidenții din orice colț al Moldovei

Vreau o estimare