Русский
viber
Oferta săptămânii
viber
+373 79 080 030
\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

Crezi că locuința ta
merită un acoperiș
care rezistă?

Descoperă țigla modulară Veneția.
Cea mai apreciată și premiată țiglă
metalică din Europa

Livrare gratuită în decurs de 1 oră de la plasarea comenzii

Îți construiești o casă sau renovezi acoperișul?

Află acum cât te costă cea mai durabilă țiglă metalică

De ce VENEȚIA și nu altă țiglă de pe piață?

 • Singura țiglă metalică cu garanție de 30 de ani

  Garanția producătorului pentru țigla modulară Veneția este 30 de ani! Pentru comparație, țigla metalică obișnuită are o garanție între 5-15 ani. Șindrila bituminoasă - de la 5 până la 20 de ani. Veneția este protejată de un strat de acoperire unic care protejează învelișul din oțel și o face cea mai durabilă țiglă existentă la moment în Moldova.

 • 100% aceeași culoare și peste 6 ani

  Foile de țiglă modulară Veneția, indiferent de stocul din care fac parte, sunt absolut identice. Pentru a garanta acest fapt oferim un certificat de compatibilitatea a culorilor între stocuri - valabil 6 ani.

 • Deșeuri minime de 3-7% după instalare - cel mai econom indiciu pe piață

  Țigla modulară Veneția este echipată cu găuri prefabricate pentru șuruburi ce permite asamblarea ideală a acoperișului. Plăcile metalice nu necesită să fie tăiate, ceea ce reduce timpul de instalare și minimizează cantitatea de deșeuri generate. Forma special patentată a țiglei Veneția nu permite o rată de rebut mai mare de 3-7% față de alte tipuri de învelitori tradiționale, unde rata de rebut ajunge și la 27%.

 • Oțel de calitate supremă

  Plăcile modulare sunt confecționate din foi de oțel suedez și german cu o dimensiune de 0.5 mm. Grosimea țiglei este de 0.53 mm și este acoperită cu un strat de zinc cu greutatea de 275 g/m2. Tabla este protejată în mod corespunzător și împotriva apariției coroziunii.

 • Țigla rămasă poate fi returnată iar noi îți întoarcem banii

  Datorită formei sale unice și a condițiilor de depozitare pe palet, țigla modulară Veneția poate fi returnată, în cazul în care ai cumpărat mai mult decât era necesar. Chiar și după 14 zile de la data când a fost cumpărată

 • Caracteristici patentate de producător

  Sistemul modular pentru acoperiș Veneția este un concept inovativ al companiei Budmat. Astfel toate caracteristicile tehnice sunt patentate de producător, printre care: găurile de fixare pregătite din fabrică; forma adâncă a valurilor de 35 mm - cea mai înaltă din industrie; accesoriile 3D - bordura fronton și coama modulară, care se îmbină perfect cu forma țiglei modulare

De ce VENEȚIA și nu altă țiglă de pe piață?

Accesorii necesare
pentru un acoperiș complet

Bordură fronton Închide acoperișul în părțile laterale, acoperind marginile șarpantei.
Coamă modulară GS-LUX Închide acoperișul în partea superioară la intersecția a două ape.
Lasă datele de contact mai jos și revenim
noi cu un apel în scurt timp

Cine este Budmat?Budmat este producătorul țiglei modulare Veneția, fiind unul dintre liderii Europeni în soluții pentru acoperiș cu o experiență de peste 30 de ani. Calitatea serviciilor și a produselor a fost recunoscută și apreciată cu medalii de aur în cadrul târgurilor internaționale. Vezi mai multe informații chiar la ei pe site aici.

Producător de tiglă metalică din 1991;

Lider pe piața de invelitori metalice din Polonia;

Campion european în calitatea sistemelor de tiglă metalică, câștigător a numeroase premii la târguri internaționale de profil;

Exportă învelitori metalice pe 4 continente.


În 2012, experții de la Budmat s-au confruntat cu problemele sistemelor de tiglă metalică obișnuită și și-au propus să revoluționeze acest domeniu. După 2 ani de cercetări, au lansat învelitoarea Budmat Veneția - cea mai buna tiglă metalică din lume la moment.
Mai stai pe gânduri? Schimbă-ți acoperișul înainte să o facă vremea pentru tine ;)

Comandă acum

Clienți mulțumiți , noi fericiți 

”Recomand echipa TOP Profil! O echipă de nota 10+. Responsabili, amabili . Materiale de calitate înaltă. Echipa de montatori la fel foarte bravi, operativi și adevărați profesioniști . Am avut o colaborare frumoasă cu această echipă ! Dacă ar fi să mai avem nevoie de servicii de instalare a acoperișului la sigur ne întoarcem la TOP Profil .”
Ala Croitor atl
Ala Croitor
Orhei
”Am rămas mulțumită de calitatea materialelor și profesionalismul angajaților, mai ales al domnul Pavel Nazari.Recomand cu încredere!”
Scarlat Sanda
Ungheni
”Recomand, fiind că Top Profil într-adevăr au cele mai bune materiale și livrare rapidă cu maxima atenție și oameni respectuoși și bravi.”
Mihail Arnautu
Chișinău
”Toate la cel mai înalt nivel ! M-au sfătuit, Mi-au oferit o echipă de specialiști, mi-au livrat materialele la timp, iar după au restituit materialele, ce au rămas. În general, suntem foarte bucuroși că am ales compania dvs.Mulțumiri speciale managerului Pavel și brigăzii fraților Alexander și Evgenii Fedorischinykh. O recomandăm tuturor celor care vor să cheltuiască cu înțelepciune .”
Olga Moraru
Chișinău
”Cea mai calitativă țiglă metalică pentru cel mai sigur acoperiș.”
Mihail Goncearencu
Nisporeni
”Cei mai amabili angajați + soluționarea rapidă a oricărei probleme pentru acoperișuri.”
Iurco Vladimir
Chișinău
”Cele mai bune sfaturi și soluții în domeniul acoperișurilor.”
Artiom Mocreac
Chișinău
Tu ce acoperiș îți dorești? Vrei să-ți pregătesc o estimare gratuită a proiectului?

Cu mândrie deservim rezidenții din orice colț al Moldovei

Vreau o estimare