Русский
viber
Oferta săptămânii
viber
+373 79 080 030
\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n
De ce țigla modulară Veneția e cea mai bună alegere pentru acoperișul casei tale?
10.06.2021
De ce țigla modulară Veneția e cea mai bună alegere pentru acoperișul casei tale?
10.06.2021
Durata de viață a unui acoperiș este influențată 50 % de țigla metalică și 50 % de accesoriile potrivite. Doar în timp te poți convinge de eficiența investiției făcute.

Da, Veneția are un preț mai înalt decât țiglele obișnuite. Dar în final, s-ar putea să te coste mai ieftin. Hai să vedem de ce:

 

CEA MAI ECONOMĂ ȚIGLĂ PE PIAȚĂ

 

Țigla modulară Veneția este echipată cu găuri prefabricate pentru șuruburi ce permite asamblarea ideală a acoperișului. Plăcile metalice nu necesită să fie tăiate, ceea ce reduce timpul de instalare și minimizează cantitatea de deșeuri generate. Forma special patentată a țiglei Veneția nu permite o rată de rebut mai mare de 3-7% față de alte tipuri de învelitori tradiționale, unde rata de rebut ajunge și la 27%.

 

 

ȚIGLA VENEȚIA NU RUGINEȘTE, ÎN COMPARAȚIE CU O ȚIGLĂ METALICĂ OBIȘNUITĂ 

 

Tiglele metalice obișnuite au o terminație frontală de 1-3 cm, care împiedică scurgerea fluentă a apei pe acoperiș. Iar apa reținută face ca rugina sa apară în maximum 20 de ani:

 - Mai întâi se exfoliază stratul de vopsea;

 - După care apare rugina și învelitoarea va trebui schimbată.

Pe când panourile Veneția se instalează și se suprapun prin clipsare, astfel se evită orice risc ca apa să fie reținută pe terminația frontală. Iată de ce Țigla Veneția poate avea pe bune o durată de viață de peste 30 de ani, în timp ce o țiglă metalică obișnuită va fi invadată de rugină în maximum 20 ani.

 

CUM INFLUENȚEAZĂ MODUL DE FIXARE A PANOURILOR DURABILITATEA ȘI COROZIUNEA?

 

Din cauza modului în care se fixează,  tigla metalică obișnuită generează un focar de coroziune, ce îi scurteaza viața.  Plilitura metalică care rămâne între panouri nu are nici o protecție împotriva coroziunii.  Veneția însă a revoluționat sistemul de fixare – orificiile sunt pegătite încă din producție, astfel stratul de zinc nu se supraîncălzește de la foratul cu șurubul. 

 

CANTITATEA DE ZINC ȘI DURATA DE VIAȚĂ

 

Cantitatea de zinc din tigla metalică influențează extrem de mult durata de viață a acesteia. Pentru că zincul protejează oțelul în zonele în care se fac decupaje. Tiglele metalice obișnuite sunt protejate cu 225g Zinc/mp, având o minimă protectie. În schimb, Veneția conține 275g Zinc/mp pentru o învelitoare cu grosimea de 0.5mm.

 

SĂ VORBIM ȘI DESPRE ECOLOGIE

 

Țigla metalică Veneția este 100% reciclabilă Aceasta este acoperită cu vopseaua revoluționară Green Coat X-matt, Suedia, produsă din ulei de rapiță suedez, care asigură un mediu sănătos și reduce eliberarea substanțelor nocive în aer. Un acoperiș durabil și ecologic e mereu o alegere bună.

 

 

ȘI SĂ NU UITĂM DE CULOARE

 

Stock-urile de țiglă Veneția vor avea 100% aceeași culoare și peste 6 ani. Foile de țiglă modulară, indiferent de stock-ul din care fac parte, sunt absolut identice. Pentru a garanta acest fapt oferim un certificat de compatibilitatea a culorilor între stocuri – valabil 6 ani.

 

Mai stai pe gânduri? Mai bine vino în vizită. Noi te așteptăm cu drag pe str. Uzinelor 8/1 (intrarea din strada Varnița)

 

Scrie-ne un mesaj pe opprofil.srl@gmail.com

 

Sau contactează-ne la +373 79 050 045  sau +373 22 42 90 60

 

Share pe Facebook Trimite pe OK Postează pe LinkedIn
Distribuie pe
Tu ce acoperiș îți dorești? Vrei să-ți pregătesc o estimare gratuită a proiectului?

Cu mândrie deservim rezidenții din orice colț al Moldovei

Vreau o estimare