Skip to main content

TOP PROFIL
Primul tău ajutor în acoperișuri!

Contactează-neVezi produsele

Dorești o consultare personală?


Despre noi

Top profil este o echipă de profesioniști pasionați de acoperișuri moderne. Zi de zi muncim și construim relații oneste cu clienții noștri oferind condiții transparente de colaborare privind prețurile, termenii de livrare și montare. Astfel, de-a lungul anilor am reușit să devenim o autoritate în domeniu și un reper de calitate pentru clienții noștri, fapt pentru care suntem recomandați prietenilor.

Ne-am propus să montăm cele mai îndrăznețe proiecte, să ne îmbunătățim constant serviciile și să oferim cele mai moderne și inovatoare materiale pentru acoperiș. Contactează-ne și lasă-ne să-ți prezentăm acoperișul tău de vis!

Află mai multe

Produse TOP PROFIL

Țigla modulară este cea mai sigură alegere pentru acoperișul casei tale!

Veneția

Ce-a mai populară țiglă metalică modulară din lume!

Murano

Brutalitate și evidențiere combinată cu calitate de top!

Bella Sara

Economisește deștept, fără ca să pierzi în calitate!

Como

O armonie ideală între inovație tehnologică și eleganță!

Servicii TOP PROFIL

De peste 12 ani, Top Profil oferă servicii calitative de montare acoperișuri în Moldova!

Zilnic încercăm să depășim așteptările clienților noștri oferind consultanță și suport gratuit la fiecare etapă a proiectului. Ne-am setat obiectivul să contribuim la creșterea calității serviciilor de montare a acoperișurilor pe piața din Moldova. Astfel investim constant în instruire și punem în aplicare tehnici inovatoare de instalare acoperișurilor în cei mai restrânși termeni.

Dacă ai nevoie de un acoperiș pentru o clădire rezidențială sau una comercială, vrei un acoperiș nou sau să-l renovezi pe cel actual, lasă această sarcină pe seama noastră, Tu alege doar culoarea și modelul!

Vezi serviciile
12
pe piața Moldovei
350
produse în asortiment
23
membri in echipă

“Am rămas mulțumită de calitatea materialelor și profesionalismul angajaților, mai ales al domnul Pavel Nazari.Recomand cu încredere!”

Sanda ScarlatUngheni

“Recomand, fiind că Top Profil într-adevăr au cele mai bune materiale și livrare rapidă cu maxima atenție și oameni respectuoși și bravi.”

Arnautu MihailChișinău

“Materiale de calitate înaltă. Echipa de montatori la fel foarte bravi, operativi și adevărați profesioniști. Am avut o colaborare frumoasă.”

Croitor AlaOrhei

Ai nevoie de un acoperiș trainic?

Solicită oferta!